13.03.2011 г., 14:35 ч.

Само няколко стълби надолу 

  Поезия » Еротична
1079 0 11

Само няколко стълби надолу

със крака си да смачкам газта

и, торнадностихийна и гола,

да засмуча с дъх твойта душа.

 

Пластилинена твърдост ще срещне

маникюрът ми, жаден за плът,

пет минути ще даваш заето

и очите ти ще изхвърчат...

 

Аз езика ти, вързан на възел,

ще разплитам с език от кашмир,

ще оплиска гърдите ми гъдел -

капки бисери - бранд еликсир...

 

Във ръцете ми като хартия

ще се гънеш и ще шумолиш.

Имам пълен чувал с  лудории -

за захранка и ултрафетиш.

 

Само няколко... стълби. Надолу.

Пет-шест гръмки акорда за страст...

Ясновидка съм, знам епилога:

край на всички копнежи във нас.

 

 

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??