6.11.2006 г., 20:39 ч.

Само Теб 

  Поезия
664 0 2

                         Никой друг няма като твоите очи, и не целува както го умееш ти. Никой друг няма като твоето сърце, и не го забравяй а помни добре. Никой друг не мога да обичам, само тебе мога аз, на никой друг не мога в любов да му се вричам, защото ти си в мене всеки ден и час. С никой друг не съм била истински щастлива, както с тебе съм била, никой друг не ми е казвал, че съм толкова красива, искрено с цялата душа. На никой друг толкоз сълзи не съм посветила, за никой друг толкоз мечти не съм сътворила. Никой друг не успя да има нещо мое, но сега всичкото е твое. Ти открадна го от мен, с твоя поглед тъй студен. Дано маска да е било твоето лице, дано, защото сърцето ще умре...

© Наталия Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??