30.01.2007 г., 19:54 ч.

Само ти 

  Поезия
816 0 2

Всяка вечер присядаме двама
на домашна трапеза с пелин.
И от грижи, емоции рано
по лицата неусетно браздим.

Плахо тишината се лута
между две уморени души,
кротко присядам ти в скута
и отново,отново мълчим.

Кичур коса ми погалваш,
гледаш ме с толкоз любов
само очите ти казват,
че аз съм твоят живот.

© Дарина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Допадаш ми. Стилът е близък до представите ми за естетика. Поздрав!
  • Дано се сбъдне!
Предложения
: ??:??