2.09.2011 г., 20:34 ч.

Само за рибари.... 

  Поезия » Хумористична
6539 0 23

 

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ РИБАРИ!

 

Тръгнал наш Иван за шаран голям.

Кука, корда, макара - слага той в голямата торба.

А насреща кака Пена с пръст посочва му терена.

"Първо работата си свърши, после за шаран ходи!"

Но нали е мързелан, той измъкна се полека

по страничната пътека и засвири с уста

радостен, че не е будала.

Хвърля куката в реката, тропа си с двата крака.

В миг потъна му перцето, запрепуска му сърцето.

И навива макарата, що да види....

Щипката на рака!

 

 

 

 

© Ваня Атанасова - Панова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??