15.02.2007 г., 21:31 ч.

Саморазмишление 

  Поезия
564 0 2

Саморазмишление

 

Онемях!

Мисълта заключих пред входната врата.

Няма смях!

Мисълта държи за ръка любовта.

Сълзи!

Къде ли е загубила ключа?

Мечти!

Дали ще мога да ги върна?

Обещание!

Върви напред и не се обръщай!

Наказание!

Чувствата си вече не прегръщай!

Страх!

Кажи ”Чао” на ужасната вина!

Грях!

Усмихни се, отвори своята врата!

 

М.                                                                          07.11.2006 г.

© Малина Арнаудова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно е и е оригинално!
  • Нестандартно е Малине, интересно е, и звучи оригинално! Но както съм ти казвал винаги, пътят е дълъг и труден, но истината е една - продължавай напред, с теб съм!!! Фелис
Предложения
: ??:??