19.04.2009 г., 22:56 ч.

Саморазрушение 

  Поезия » Друга
609 0 3

ОТНОВО побягнах...
A толкова близо беше върхът!
Но вече без сили останах...
Безмилостно смачка светът
последната моя отбрана.

Попаднах в тази мрачна земя,
където мислите срещат прегради,
братски ръкувах се със страха,
след него прегърнах смъртта...

Нищо е всичко, което виждам,
от думи преглътнати заслепен.
Късове натрошено достойнство
рани прорязват дълбоко във мен...

Безпомощен протягам ръце
към образа ти бавно бледнеещ...
Сам пронизах своето сърце!
Пропадам стремително в пропастта...
Надолу... надолу...

© Александър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??