9.11.2007 г., 14:18 ч.

Самота 

  Поезия
724 0 29
 

Понякога наднича Самотата

зад ъгъла на входната врата.

Понякога се свива до краката

или преде до морна ми глава.

Преде... печалната сюита,

като премръзнало котЕ,

което в сънища се буди,

прегърнало едно дете.

                            (на 52...)

-------------------------

Защо ли да я гоня

таз мила моя Самота,

която аз сама

съзнателно избрах?

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??