3.10.2012 г., 14:32 ч.

Самота 

  Поезия » Друга
756 0 1

Самота

 

Във самота потъват нощните ти листи,

във самота потъва твоята душа,

ала очите ти - бездънни писти,

чертаят във небето красота...

 

Понасяш се във синя колесница

като любов, като една мечта,

душата ти е закъсняла птица - 

разкъсваща със писъци нощта...

 

От орбитите ти сълза полита - 

с живот пои съсухрени уста,

съдбата ти сред листите се скита - 

политаща със захарни крила...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Емоционално е, но тук си заложила повече на емоцията, потенциала ти да боравиш с думите е много по-голям.

    Пиши, ще става все по-добре!
Предложения
: ??:??