6.09.2010 г., 12:57 ч.

Самота 

  Поезия
690 0 1

 Песен една реших през живота
си да напиша, да излея всяко
чувство, обгръщащо ме в самота.
А любовта като птица в небето, в
полет красив над мен, ала съдбата
отне  крилете ми, а как сега без тях
да я докосна?    
   

© Ноно Якимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??