20.07.2007 г., 8:49 ч.

самота 

  Поезия
436 0 0
ръце покрили глава
лице закрито с длани
сърце което не иска да бъде видяно
лице набраздено
реките текат по него
очите съзират живота
а сърцето се пита що е
искам...
искам сърцето и
виждам лицето, което топли сърцето
чувам с ушите си
чувам за него
виждам как сърцето и
в усмивка бразди лицето и
а сърцето и
игриво тупти за момчето

ръце покрили глава
лице закрито с длани
лице което не иска да бъде видяно
сърце което не вярва да бъде разбрано
лице набраздено
реките текат по него
и сълзите пълнят сърцето
очите се давят
сълзите ги пълнят
сърцето вече не вижда
а очите не спират да гледат

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??