Самота
Самотата бавно ме убива.
Рея се безцелно в мрака.
Душата е пустиня,
а сърцето - повехнало цвете.
Тръгна си, ала защо - не зная.
Без теб аз съм птица в пустиня.
Остана ти за мен един мираж.
© Веселина Николова Всички права запазени