Вълни солени и нежна коприна,
с дъх на Нея и много залези -
посветих на мечтите си.
Не искам пак да се събуждам,
не искам пак да се съмнявам,
не искам да се заблуждавам
и да разделя мига с друг…
Оставам вярна на себе си:
обичам красотата, а болката…
и светлината подреждат хаоса в мен!
© Сара Всички права запазени
Светъл поздрав!