24.03.2009 г., 17:39 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
602 0 3

Самота

 

Поисках пак да те намеря,

но случих на заключена врата

и само споменът във мен трепери -

студено му е в тая самота.

 

Помислих, че съм те забравила -

чертите ти се губеха в мъгла,

но стъпих в нашето скривалище

и миналото пак ме връхлетя.

 

Погладих с пръсти грешното ни ложе

и в дланите ми вля се празнота.

Заридах тихо, цялата треперех -

студено беше в тая самота.

© Пенка Станева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??