8.11.2009 г., 1:50 ч.

Самота 

  Поезия
398 0 2

Самота, тъй страшна дума.
Сам човек... нима е жив?
Без любов животът ни не струва -
без любов светът ни е фалшив.

Самотата – бурен за душите,
като черен облак в нашите сърца.
Раздира кат`  на розата бодлите
душите на невинните деца.

Самотата, тя е тежко бреме,
непосилно за млади рамене.
Безкрайна е една секунда време.
Сам човек нима живее въобще?

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??