18.11.2010 г., 15:52 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
628 0 0

САМОТА

 

Самота, това е моето име,

черна стая с много тъга,

самота в душата тежи ми,

макар да роня сълза подир сълза.

 

Самота ме изгаря отвътре,

но съдба орисия една, в самота

животът минава като огнена-черна стрела.

 

Обрече ме господ да тегля,

в самота аз да горя, но в живота си

никой  не срещнах да узная

що е радост, що е щастие в любовта.

© Мариана Пенчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??