29.11.2014 г., 21:30 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
370 0 0

Самота

 

Самотата бавно ме убива!

Твоето мълчание боли!

Искам да си само пак щастлива,

както си била преди!

 

Знаеш, че обичам те безкрайно.

Искам всеки миг да съм до теб,

и да бдя над тебе всеотдайно,

докато стопя парчето лед!

 

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??