20.01.2019 г., 19:46 ч.

Самота 

  Поезия
316 2 1

"...и тъмнина беше върху бездната, и Дух Божи се носеше над водите..."

 

Не могат да закърпят с небеса
куполите златни вече.
И Господ лек, като дима
от свещ, в ръката на човека,
напусна земният си храм.
На трона си се върна.
И отново беше сам.
И отново беше тъмно.

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??