6.01.2021 г., 21:08 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
392 2 3

 

 

 

В душата ми нахлува самота

след летен плисък на вълните.

Сега - постарому е тишина

със скука и сивота на дните.

 

Понякога и стаята е свита от тъга

стресира се от звън далечен.

Усетил си, че съм сама

и ти объркан, страдащ и... далечен.

 

И само споменът със вик

душите ни до болка ще пробожда

и щом настъпи полунощ

ликът ми плахо ще дохожда.....

© Nina Toshich Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??