8.06.2008 г., 9:15 ч.

Самота 

  Поезия » Любовна
568 0 0

Колко пъти те поглеждам
краднешком отстрани.
Ти не ме ли виждаш,
отправил се към залеза?
Как да те попитам
обичаш ли ме още.
Просто стоя и чакам
да си отидеш от мен.
Обич моя, мисля за теб,
още не мога да те изгубя.
Чакам твоето "Сбогом"
и знам, че сама ще се загубя.
Спомените се изнизват пред очите ми
като кадри преди края.
"Завинаги аз и завинаги ти",
но отделно и вече го зная.
Сърце мое, ще те чакам
тук, там... където и да е.
Може би за теб съм
прочетена страница,
но ти за мен - не.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??