11.06.2017 г., 20:38 ч.

Самота или Свобода 

  Поезия » Философска
712 1 2

                                      Самота или Свобода

 

Самота или Свобода?

Често се замислям сам вечерта.

Прибирам се вкъщи, там ме чака... Самота,

мълчим си с нея с чаша в ръка.

Някога тя превръща се в свобода,

но самотата си е Самота!

Няма я жената, няма я и Любовта,

отидоха си заедно под ръка!

Друг път в живота си избра!

Дали и за нея свободата е самота?

Самота, изпълнена с Тъга,

тъга за мойте мили деца!

Свободен съм, но те са ми в съня!

Мъжът е Мъж и после Баща!

Сега съм самотен, свободен, търсещ Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??