8.01.2012 г., 13:44 ч.  

Самотата 

  Поезия » Гражданска
3451 3 2

 

САМОТАТА

 

Кое е по-страшно от  С а м о т а т а?

Който не я е изпитал, той не знае.

Двама да се обичат – това е красотата!

Необходимост  е, иначе не се трае.

 

Всичко не се състои в парите,

имаме ги, а не сме ние самите.

Няма с кого нещо да си кажеш,

болките в сърцето си да разкажеш!

 

Да се върнеш вкъщи приятно уморен,

при усмивката и... да си отново сътворен!

Нощта ви да бъде приказна... безкрайна,

а любовта... страстна, искрена и трайна.

 

Тя не е силует само в моите представи,

а  съществува там някъде  далече, самотна.

Съдбата  е решила  сама да я  изостави,

а за мен Душа близка и Жена  страхотна!

 

www.youtube.com/watch?v=Wjqx72wICEw&feature=related 

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??