15.03.2012 г., 19:15 ч.

Самотата дали я познаваш? 

  Поезия » Бели стихове
932 1 3

Самотата дали я познаваш?

Тя не е човек когото можеш да опознаеш,

тя е мисъл която не забравяш,

тя е капка която минава през всичко.

За нея няма грях нито страх провалящ нейните мечти.

За самотата никога няма  прегрешение унищожаващо невинното и лице

защото тя е надмината,  тя е живяла извън  мигът на слабост,

защото го преживява преди да се зароди в нечия съдба,

ето там се крие нейната сила,

силата с която жадува своето идване,

иска го толкова силно, защото знае че чрез него ще получи покой

и ще има възможността да покаже духа си в лицето на друг.

© Гери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Самотата е страшно чувство. Прогони я с любовта... Поздрави!
  • Ужасно нещо е самотата,но само любовта я лекува.
    Поздравления за красивия стих и ти пожелавам да не срещаш самотата!
  • Сложих Ви някаква пунктуация, но ако не желаете такава, просто изтрийте препинателните знаци.
Предложения
: ??:??