6.06.2014 г., 21:03 ч.

Самотата ми без теб е... Самота! 

  Поезия » Любовна
833 0 2

Простих, повярвах, ти се върна!
Хора сме, човешко е да се греши!
Животът ми се преобърна,
душата с тебе утеших...
Надеждата отново беше жива,
все търсех пламъка в очите ти,
но... няма го, там толкова е сиво
и мъртви са във тях мечтите ти...
Тялото е тук, но... няма я душата,
уж с мен си, но... не те усещам,
това по-страшно е от самотата,
макар че виждам те насреща...
Сама, ненужна е плътта,
вземи багажа си и си върви!
Самотата ми без теб е... Самота!
Но някак си по-малко ще боли!...
Обичам те и все ще е така,
в агонията своя ще те пазя,
макар  че в теб е мъртва Любовта,
не мога и... Не искам да те мразя!...

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??