29.12.2016 г., 21:01 ч.  

Самотен глетчер 

  Поезия » Свободен стих
330 0 8

 Напоследък съм

в сухо безлюбовие.

Напреднал стадий съм

 на тъжно очакване.

Имитирам влюбеност

  и оазис в пустиня.

Напоена съм от студ.

Накрая ще се превърна

  в самотен глетчер –

    призрачно луд.

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??