9.10.2014 г., 17:22 ч.

Самотен, самотен застанал на стълбите 

  Поезия » Бели стихове
698 0 0

Прав, като стрела.
дефект, дефект.
Не е прав, не е толкова прав.
Откажи, отхвърли.

Към антисоциалното.
Самотен, самотен застанал на стълбите.
Студено, студено ми е.
Сутрин.
Призрачен образ на страх.
Тревога, Тревога
Ще оставя този град. 
Те ще ме вземат със себе си.


Прав, като стрела.
дефект, дефект.
Не е прав, не е толкова прав.
Откажи, отхвърли ме.

Към антисоциалното.
Всичко е тъпо, толкова тъпо.

© Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??