Oct 9, 2014, 5:22 PM

Самотен, самотен застанал на стълбите 

  Poetry » White poetry
693 0 0

Прав, като стрела.
дефект, дефект.
Не е прав, не е толкова прав.
Откажи, отхвърли.

Към антисоциалното.
Самотен, самотен застанал на стълбите.
Студено, студено ми е.
Сутрин.
Призрачен образ на страх.
Тревога, Тревога
Ще оставя този град. 
Те ще ме вземат със себе си.


Прав, като стрела.
дефект, дефект.
Не е прав, не е толкова прав.
Откажи, отхвърли ме.

Към антисоциалното.
Всичко е тъпо, толкова тъпо.

© Огън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??