Самотна съм... не зная защо.
Може би просто нямам опора...
Желая го...
желая да имам любов, дори и в несгода!
По филмите гледам –
целувки, романтика, любов под звездите.
Ала в живота тъгата ми свива мечтите.
Самотна съм... не зная защо,
не ща и да зная!
Достатъчно страдах, стига болях...
Сама самотата погълна ме
– и мен самата и копнежа в душата...!
© Елица Борисова Всички права запазени