Jun 18, 2017, 11:05 PM

Самотна съм 

  Poetry » Free verse
948 0 4

Самотна съм... не зная защо.

Може би просто нямам опора...

Желая го...

желая да имам любов, дори и в несгода!

 

По филмите гледам –

целувки, романтика, любов под звездите.

Ала в живота тъгата ми свива мечтите.

 

Самотна съм... не зная защо,

не ща и да зная!

Достатъчно страдах, стига болях...

Сама самотата погълна ме

– и мен самата и копнежа в душата...!

 

© Елица Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??