Ако не си обичал поне веднъж -
защо си бил на този свят?
Ако не си усетил радостта
да си между небето и земята
- не си живял.
А знаеш ли какво е да обичаш?...
Да можеш от себе си да се отричаш
и мисълта за другия да те обсеби.
В огъня да си готов да стъпиш.
Да даваш, без да получаваш.
Да чакаш и да се надяваш.
Да можеш да прощаваш.
© Дими Драганова Всички права запазени
Поздрав!6+