15.11.2007 г., 21:04 ч.

"Самотни тела" 

  Поезия » Любовна
688 0 6
Колко въпроси делят ни сега?
С колко ли маски са нашите лица?
Очите говорят, а устните - не!
Театър е тъжен! Фалша да спре!

Думите бавно срязват на две.
Душaт ни обиди, а удрят ръце.
Стари познати, но с чужди души.
Краят е близо; сами сме, нали?

Бляскав реванш, в последен анонс.
Нямат шанс, две сърца от бронз!
Горещи сълзи и грозни дела...
Финалът боли! Сбогом, самотни тела!

© Павел Чавдаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??