15.06.2019 г., 20:35 ч.

Самотно лято 

  Поезия » Любовна
220 0 0

Роза цъфти вън на двора,

облак напои я обилно,

скри той слънцето в простора

и мене заболя ме силно.

 

Птички не пеят вън,

вятърът не вее,

няма мир, няма сън

и душа самотна крее.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??