Jun 15, 2019, 8:35 PM

Самотно лято 

  Poetry » Love
223 0 0

Роза цъфти вън на двора,

облак напои я обилно,

скри той слънцето в простора

и мене заболя ме силно.

 

Птички не пеят вън,

вятърът не вее,

няма мир, няма сън

и душа самотна крее.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??