18.11.2006 г., 13:41 ч.

самотно сърце /танка/ 

  Поезия
1267 0 7


самотно сърце

изкуствена усмивка

счупено сърце

лъжа болка тъмнина

светло е звучи мажор






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??