17.08.2012 г., 12:04 ч.

Сантиментално стихотворение 

  Поезия » Друга
602 0 19

                      

                                          

 

                              Връщаш се-

                         не съм те чакала.

                         Само слушам пътната врата.


                         Очите ми ли?

                         Не, не съм и плакала.

                         Цигареният дим ми залютя...


                         Бръчиците-

                         от усмивки са,

                         повечето криви и така...


                         Дали тъгувам?

                         Чувствам се особено,

                         просто си отива любовта...


                         Вратата ли -

                         нека е отворена.

                         Всички сухи ветрове събра...

 

                           

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??