А казват знаели да плуват,
проблемите и в алкохол,
от много мисли се надуват,
заемат целия ни хол.
Избиват в римите банални,
на пара... Дяволът ги взел.
И кой ли няма да се чалне?
Към лудницата път поел...
И лек едничък само зная,
ще ви го кажа, апропо,
лекува всичко най-накрая,
май панацея - Сантрапо.
Да зная, че съм твърде крайна,
без да гадаете на боб,
лекът ще кажа, не е тайна,
сандък е просто, трап... И поп...
© Надежда Ангелова Всички права запазени