1.08.2017 г., 7:50 ч.

Саркастичен кавалер 

  Поезия » Хумористична
590 3 7

Саркастичен кавалер

Много хора, много чудо,

а тоалетните са две.

Всеки тропа, блъска лудо

на вратите като някакво дете.

Стоя и аз, учуден гледам,

от мъжката жени излизат.

Стоя и с поглед следвам

жени отново влизат.

Не издържам вече, питам,

каква е тази окупация,

отдавна Хитлер си замина?

Момче, отвръща, някаква си грация,

с какви въпроси ни зарина?

А ти нямаш ли си тоалетна,

като Хитлер в мъжката нахлуваш?

Момче, само да ти вметна,

не си жена, панталон обуваш.

Е, добре де, казвам, аз нямам ли мехур?

Тоалетните са разделени.

Говориш, казва, като трубадур,

а ние вече с гащи сме свалени.

Да сваля и моите тогава?

Недей, за тоалетна сме дошли!

Каквото трябва, то си става,

но в мъжката да вляза позволи.

Е, добре де, викам, давай,

твой е целия кенеф.

Само бързо гащите оправяй,

от нужда тук си, не за кеф.

Усмивка мацето разтегна

и казва, ти си кавалер.

Бързо гащите ще стегна,

дори нямаш си хабер.

И в живота тъй се получава,

кавалер си даже пред кенефа.

Но винаги жената заслужава

да ѝ направиш кефа!

 

31.07.2017 г.     Велин

© Велин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, Марги, но беше веселко. Поздравче и на теб.
    Така е, Васе, забързано е. Поздрави и на теб.
    Благодаря ти, Вили! Ама ги скъсах от сарказъм и майтап. Ами Вили, жените винаги са по-важни.
  • Съсипа ме.
    Лудница ахахааха.
    Браво. Кавалера си е кавалер.
    Поздрави.
  • И това е част от живота. Всеки бърза, не доглежда! Поздрави!
  • Ама че преживяване си имал! Поздравче!
  • Благодаря ти, Марги! Тази щуротийка е по действително преживяване от последната ми командировка миналата седмица.
  • Хахаха... Браво Вел! За темата! За хумора! За римите! За кефа! Браво!
Предложения
: ??:??