19.05.2010 г., 12:59 ч.

Сбит преразказ 

  Поезия » Философска
658 0 12

Раждане!

Надежди!

Път.

 

Вяра!

Устрем!

Орисия?

 

Детски смях!

Летене!

Смърт...

 

Радост!

Болка!

Прокопсия.

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??