May 19, 2010, 12:59 PM

Сбит преразказ 

  Poetry » Phylosophy
742 0 12

Раждане!

Надежди!

Път.

 

Вяра!

Устрем!

Орисия?

 

Детски смях!

Летене!

Смърт...

 

Радост!

Болка!

Прокопсия.

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??