14.09.2008 г., 13:17 ч.

Сбогом, лято 

  Поезия » Пейзажна
835 0 3

Снощи

  излязох на

    терасата

да изпуша

   цигара набързо,

беше валяло,

    но вече притихнало

        и прочистил

          се бе мръсният

                въздух.

Неусетно

  потънах

    във тишината,

само щурците

  пееха

    прощалната

       си песен,

наблюдавайки

  мокрите листа

     по дърветата.

Осъзнах,

   че се сбогувам

       със лятото,

 

но

 се усмихнах

    широко

       и си казах:

Какво пък,

            нали

                  идва

                         есен!

© Силвена Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??