2.05.2008 г., 10:18 ч.

Сбогом, Сивота! 

  Поезия » Любовна
542 0 2


Ние сме две тъжни, самотни сърца,
загубили се в тази Сивота.
Копнеещи за ласки и думи нежни, страстни.
Загърбили живота свой,
отдали любовта на деца и дом.
А той изтекъл като пясък
през пръстите ни неусетно.

Но съдбата бе решила друго –
да срещне и събере парчетата от нашия живот,
и втори шанс да ни дари.

Ще пропилеем ли възможността
да избягаме от тази Сивота?
Готови ли сме смело да погледнем
слънцето в лицето?
И макар да изгорим,
и болка другиму да причиним,
да погледнем в бъдещето двама
и да продължим живота свой.

Да се обичаме до края на света.
На твойто рамо да се будя
в окъпанато утро от лъчи,
в прегрътките на небе лазурно.
Усмивките да греят на влюбените ни лица,
докоснати от нежните ни ласки
и сърцата ни да преливат
от обичани слова.
Така един до друг да пазим топлината
и да кажем: „Сбогом Сивота!”.

30. 04. 2008 г.

© Ин Вел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не пропилявайте...!
    Избягайте...!
    Пазете топлината и се обичайте!
    Харесах!Истинско,неподправено!
    Поздравления,Вики!
  • Красиво е.
Предложения
: ??:??