4.04.2008 г., 11:27 ч.

"Сбогом за последно" 

  Поезия » Любовна
605 0 0
Обичах те! Това болеше...
Дните ми се къпеха в сълзи!
Душата жалостно крещеше
и тази мъка още ми тежи!

Обичах те! И раната остана
незараснала да ме боли!
На ударите вече не издържам...
И аз човек съм, разбери!!!

Обичах те! И ще го кажа за последно!
От живота ми завинаги върви!
Тази болка ще я помня вечно
и сърцето няма никога да ти прости!



Сбогом...!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??