27.06.2020 г., 7:46 ч.

Сбогом засега ... 

  Поезия
555 0 4

 

 

 

 

В мене те заключих, мила,
такава, каквато те познавах -
весела, закачлива и добра.
За компания те там оставих.
Сложих те в една килия
с моята осъдена душа ...

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??