Сбогуване... болезнено спокойно
сред измълчани истини като по книга.
Раздялата ли?... Смърт е, но достойна.
Тъгата ли?... За цял живот ти стига,
Сега тръгни! Какво. че тротоарите
те спъват и аритмено буксуват.
В парка ще приседнеш при клошарите
и с чаша евтин ром ще се сбогуваш.
© Калина калина Всички права запазени