12.07.2008 г., 18:35 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Любовна
957 0 6

Прощавай!

И сбогом навеки!

Аз си тръгвам - ей така, без вина.

Разделят се наште пътеки

след дълга любовна война.

Прощавай -

че влюбих се в тебе,

че бе ми

приятел,

любовник,

баща!

Не, нямал си нужда от мене!

Аз натрапих се просто сама.

Най-накрая открил Любовта си,

ти оставяш ме...

Как да те спра?

Вече преча? Разбирам това...

Ех, спокойно... Ето... Тръгвам...

Сега!

Накъде ли човек да поеме

без сърце и душа?

Прощавай... Лъжа!

 

© Силфида Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??