Вглеждам се в очите ти
и виждам болките си.
Те са неизказани,
но са там и аз ги виждам!
Изстрадах аз тези тъги,
а сега си ти!
Не е хубаво да си отритнат ти,
а сега ме молиш - "Прости"!
Просиш малко милост!
Но късно е вече,
аз си отивам!
Ти не ще ме спреш!
Не ще забравя аз униженията,
не ще простя аз този път!
Късно се сети за мене ти!
Късно!
Отивам си вече аз!
© Криси Всички права запазени