29.11.2009 г., 14:43 ч.

Сбъднато 

  Поезия » Друга
717 0 1

От слънцето забравени сме с тебе -
не знаем що е топъл детски смях
и всяка нощ те чувам как до мене
се молиш, моля се и аз.

 

Обичам те, ти силно ме обичаш,
но липсва нещо между нас,
и пуст домът ни тихо вехне,
лишен от весел детски глас.

 

Дали проклети сме със тебе двама,
дали сме вкусили човешки гняв,
или ни трябва още малко време
в очакване на сбъднат час?

 

 * * *

 

От слънцето огрени бяхме с тебе,
веч` знаем що е топъл детски смях
и всяка нощ те виждам как до мене
усмихваш се, усмихвам се и аз

© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??