8.12.2010 г., 16:30 ч.

Сбъднато желание 

  Поезия » Любовна
828 0 4

Чакането разлюляно
над ожулено коляно
скъсано шуми.
Дъжд от лекокрили думи
и целувки помежду ни
тихичко ръми.

Лодката ни нежност дърпа,
на брега помахва с кърпа
крит самотен плач.
Знаме на върха потрепва
и "Обичам те" прошепваш
в падащия здрач.

Силно в тебе се притискам -
на луната пълна диска,
като златен грош,
с тежка сладост бавно тъне,
хвърлен в кладенеца тъмен
на взаимна нощ...

© Виделина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??