Dec 8, 2010, 4:30 PM

Сбъднато желание 

  Poetry » Love
826 0 4

Чакането разлюляно
над ожулено коляно
скъсано шуми.
Дъжд от лекокрили думи
и целувки помежду ни
тихичко ръми.

Лодката ни нежност дърпа,
на брега помахва с кърпа
крит самотен плач.
Знаме на върха потрепва
и "Обичам те" прошепваш
в падащия здрач.

Силно в тебе се притискам -
на луната пълна диска,
като златен грош,
с тежка сладост бавно тъне,
хвърлен в кладенеца тъмен
на взаимна нощ...

© Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??