19.01.2005 г., 20:27 ч.

Счупена душа 

  Поезия
1109 0 0

 

Не искам да те наранявам

с не удържани обещания.

Не искам вяра да ти давам

в изменчивите си желания.

И в своята обърканост не смея

със себичното си поведение

да слагам на везните

аз крехкото си настроение.

Не искам, но душата ми е счупена

и колкото парчета да лепя,

не знам, дали оставам истинска

или пропускам нещичко сега.

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??