25.04.2018 г., 14:53 ч.

Сделка 

  Поезия » Любовна, Друга
470 1 3

Една любов стаена в теб ме чака,

а аз се лутам, за да се спася

като дете – изгубено във мрака,

разплакано прегърнало страха.

 

Защо наказвам си сърце разбито?

Защо по пример чужд не избера,

да бъда с теб, последвал Бога тихо?

Не сделка с Дявола да наредя.

 

Нима избрах го, без да си помисля?

Не е подвластно сам да го реша.

Аз Дяволът не мога да изчистя,

той жива част е в моята душа.

 

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Права си, Дияна. Ех, тоя дявол да не беше! Благодаря ти, и на Владо също за коментарите! Поздрави!
  • Много ми хареса! Аплодирам силно!
  • Привет Данаиле!Ех,този дявол който е в нас,често ни връща от правилният път! Премахни дявола!!!
Предложения
: ??:??